GDPR (Opća uredba o zaštiti podataka)

Zakonodavni okvir

Službeni kontaktni podaci službenika za zaštitu podataka:
 
Adresa: Stjepana Radića 1, HR - 21330 Gradac
Telefon: +385 (0)21 697 511 
Fax: +385 (0)21 679 751
E-mail: info@gradac.hr
 
Uredovno vrijeme za rad sa strankama određuje se od ponedjeljka do petka od 07:00 do 15:00 sati.
 
 
Politika zaštite osobnih podataka
 
Pristupom na web stranicu www.gradac.hr potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima korištenja.
Vaši osobni podaci ne prikupljaju se pregledavanjem naše službene web stranice www.gradac.hr.
 
Službenom web stranicom upravlja voditelj obrade - TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE GRADAC sa sjedištem u Gradcu na adresi: Stjepana Radića 1. 21330 Gradac, OIB: 79760911494.
 
TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE GRADAC prikuplja podatke o ispitanicima koji su potrebni za ispunjenje usluga koje pružamo, te se obvezujemo zaštititi osobne podatke sadašnjih i budućih ispitanika u skladu sa UREDBOM (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA O ZAŠTITI POJEDINACA U VEZI S OBRADOM OSOBNIH PODATAKA I O SLOBODNOM KRETANJU TAKVIH PODATAKA (GDPR) (dalje u tekstu: Uredba).
 
Obrada podataka podliježe zakonitoj obradi na temelju članka 6. Uredbe. Svi podaci o ispitanicima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenicima kojima su ti podaci nužni u obavljanju svojih dužnosti.
 
Svi zaposlenici Turističke zajednice općine Gradac odgovorni su za poštivanje načela obrade osobnih podataka i zakonitosti obrade.
 
Turistička zajednica općine Gradac prije zaprimljenih podataka od ispitanika, informira ispitanika o zakonitosti obrade, uvjetima, svrsi za prikupljanje i obradu podataka kao i podacima o voditelju ove obrade, kontaktnim podacima službenika za zaštitu podataka, pravnom osnovu za obradu podataka, primateljima ili kategorijama primatelja osobnih podataka prema potrebi, razdoblju u kojem će se osobni podaci pohranjivati ili kriterijima kojima se utvrđuje to razdoblje.
 
Osim u navedenu svrhu, Vaše podatke ne dajemo, ne iznajmljujemo, ne prodajemo niti ustupamo trećim privatnim i pravnim subjektima i trećim zemljama. O načinu korištenja prikupljenih podataka, daje se ispitanicima mogućnost izbora o uporabi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se mogu koristiti za marketinške kampanje.
 
Sva pitanja u vezi s obradom osobnih podataka, zahtjeve za ispravak, brisanje, ograničenje i prigovor, molimo uputiti prema službeniku za zaštitu podataka.