Srpanj 01 2018

Turnir odbojke na pijesku

Gradac Hotel Labineca

Održat će se tradicionalna vjerska proslava ispred crkve Gospe od Pohođenja u Podaci, a sve prisutne uveseljavat će pjesme zborova i klapa, nakon čega slijedi mali domjenak.

Srpanj 08 2018

Brudetijada

U centru Gradca održat će se ribarska noć "Brudetijada".

Srpanj 19 2018

Koncert Ibrica Jusić

U Starom Portu u Gradcu, u večernjim satima, održat će se koncert Ibrice Jusića. Ne sumnjamo u odličnu svirku i još bolju atmosferu. Vidimo se!!

Tradicionalna proslava Sv. Margarite održat će se u Bristu, na mulu, pokraj hotela Riva. Glavni sastojci fešte bit će riba, vino, muzika i naravno puno dobre zabave!

Mjesto održavanja češkog folklornog sastava bit će u centru mjesta Podaca, a o točnom vremenu održavanja istog bit ćete naknadno obaviješteni.

Srpanj 24 2018

Ribarska večer Podaca

Ribarska večer održat će se u Podaci, u samom centru mjesta. Riba, vino i vesela muzika priuštit će vam zabavu do dugo u noć. Moguća je promjena datuma održavanja, o čemu ćete biti na vrijeme obaviješteni.

Mjesto održavanja češkog folklornog sastava bit će u centru mjesta Zaostrog, a o točnom vremenu održavanja istog bit ćete naknadno obaviješteni.

U Gradcu - Trg Soline, u večernjim satima održat će se odličan rock spektakl, s izvođačima "Hollywood Rose" koji sviraju isključivo hitove super poznate grupe Guns'n'Roses. Jedva čekamo!!!!!

Mali sajam lokalnih proizvoda održat će se u Zaostrogu, u večernjim satima. Mjesto održavanja, jednako kao i lani, bit će u prekrasnom parku u centru mjesta.

Newsletter Newsletter signup