U predivnom arboretumu Franjevačkog samostana u Zaostrogu, održat će se smotra klapa u večernjim satima, za sve one koji traže unutarnji mir i opuštanje.

U mjestu Brist održat će se tradicionalna pučka fešta „Gospe od Anđela“ uz mnogo muzike, hrane, pića i dobre atmosfere! Nadamo vam se u što većem broju!

U mjestu Zaostrog održat će se tradicionalna pučka fešta „Gospe od Anđela“ uz mnogo muzike, hrane, pića i dobre atmosfere! Nadamo vam se u što većem broju!

Kolovoz 03 2018

Fešta "Sv. Stipan"

Sveta misa bit će održana u Starom selu, s početkom u 09:00h, nakon čega slijedi prigodni domjenak. Od 20:00h - bogat zabavni program - muzika uživo, gratis riba, skoro pa gratis vino i ostala pića, bogata tombola i tradicionalne igre. Osiguran je i besplatan prijevoz do sela za starije osobe (polazak ispred Studenca u 19:00h). Vidimo se :)

Gradac   Vrijeme održavanja: 03.08.-05.08.2018.  

Ove godine, na Trgu Soline u Gradcu, u večernjim satima, uz svečanu proslavu ovog dana, sve prisutne će uveseljavati klapa Subrenum :) 

Kolovoz 12 2018

Komorni koncert Arbor Vitae

U predivnom Arboretumu Zavičajnog muzeja u Gradcu održat će se koncert Arbor Vitae u večernjim satima. Datum se može promijeniti ukoliko vremenske prilike budu loše, a o čemu ćete svakako prije biti obaviješteni.

Retrospektiva češkog suvremenog filma održat će se u Starom portu u Gradcu, u večernjim satima.

Ova izložba održat će se u Zavičajnom muzeju u Gradcu. Vrijeme održavanja iste bit će u večernjim satima. Očekujemo vas u što većem broju :) 

Gradac   Vrijeme održavanja: 16.08.-18.08.2018.

Gradac   Vrijeme održavanja: 20.08. - 21.08.2018.

Krajem mjeseca kolovoza održat će se mali sajam lokalnih proizvoda u mjestu Gradac. Točnu lokaciju održavanja istog objavit ćemo naknadno.

Kolovoz 28 2018

Koncert klape Čiovo

U Bristu, na predjelu Blatnice, održat će se koncert klape Čiovo. Vođeni prethodnim iskustvom o posjećenošću ovakvog događaja na ovom mjestu, ne sumnjamo kako će i zadnje mjesto biti popunjeno. Koncert će se održati u večernjim satima, a točno vrijeme objavit ćemo naknadno.

Newsletter Newsletter signup