U predivnom arboretumu Franjevačkog samostana u Zaostrogu, održat će se smotra klapa u večernjim satima, za sve one koji traže unutarnji mir i opuštanje.

U mjestu Zaostrog održat će se tradicionalna pučka fešta „Gospe od Anđela“ uz mnogo muzike, hrane, pića i dobre atmosfere! Nadamo vam se u što većem broju!

U mjestu Brist održat će se tradicionalna pučka fešta „Gospe od Anđela“ uz mnogo muzike, hrane, pića i dobre atmosfere! Nadamo vam se u što većem broju!

Kolovoz 03 2017

Fešta "Sv. Stipan"

Sveta misa bit će održana u Starom selu, s početkom u 09:00h.

Gradac   Vrijeme održavanja: 03. - 06.08.2017.

Ove godine, na Trgu Soline u Gradcu, u večernjim satima, uz svečanu proslavu ovog dana, sve prisutne će uveseljavati Marijan Ban i Diktatori :) 

Kolovoz 13 2017

Koncert komornog tria LUR

Gradac Arboretum Zavičajnog muzeja

Kolovoz 18 2017

Večer francuske šansone

U Zavičajnom muzeju Gradac, s početkom u 20:30h, održat će se večer francuske šansone s pjevačem, gospodinom Srđanom Depolom. Vidimo se!!

U Gradcu, na šahiralištu, održat će se velika šahovska revija, u danima 21.-22.08.2017.! Svi ste pozvani ;)

Moguća je promjena datuma, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Obilježava se završetak ljeta uz mnogo zabavnog sadržaja, ali i hrane i pića! Čekamo vas u Bristu!! Moguća je promjena datuma održavanja.

Gradac   Vrijeme održavanja: 24. - 27.08.2017.  

U samom centru Zaostroga, u organizaciji udruge Manufaktura, održat će se mali sajam domaćih proizvoda. O detaljima održavanja istog ćete biti naknadno obaviješteni.

Datum je upisan okvirno, točan ćete saznati naknadno.

Newsletter