Trenutna temperatura u Gradcu 6°C
Srpanj 01 2017

Koncert klape Nostalgija

Koncert klape "Nostalija" održat će se 01.07. u Bristu, na predjelu Blatnice, u 20:30h. Veselimo se njihovom dolasku i pjevanju, a sve vas očekujemo u što većem broju :)

Održat će se tradicionalna vjerska proslava ispred crkve Gospe od Pohođenja u Podaci, a sve prisutne uveseljavat će pjesme zborova i klapa, nakon čega slijedi mali domjenak.

Srpanj 08 2017

Noć Neretve

U sklopu Retrospektive suvremenog slovačkog filma

U Zavičajnom muzeju u Gradcu, održat će se izložba slika poznate slovačke slikarice, gđe Lydie Patafte. Izložba će se održati od 09. - 30. srpnja.

Retrospektiva slovačkog filma održat će se u Starom portu u Gradcu, u večernjim satima.

U Gradcu, na Trgu Soline s početkom u 20:00h, održat će se boksačka revija, nakon čega slijedi koncert - Tribute to AC/DC!  

Tradicionalna proslava Sv. Margarite održat će se u Bristu, na mulu, pokraj hotela Riva. Glavni sastojci fešte bit će riba, vino, muzika i naravno puno dobre zabave!

Promenadni nastupi trio BIG održat će se u Gradcu u dva navrata, u večernjim satima, tijekom mjeseca srpnja. Kada se ustanovi točan datum, bit ćete obaviješteni.

Gradac   Vrijeme održavanja: 22. - 25.07.2017.

Srpanj 29 2017

KUD Metković

U organizaciji PŠRD Lignja, ovogodišnja izvedba neće biti klapska, već će nas uveseljavati KUD Metković. Mjesto održavanja bit će na Trgu Soline, s početkom oko 20:30h.

Newsletter